LØSNINGER MED STÅLRACK

Clip-Lok Stålrack er normalt en løsning, der kan sendes retur som en flad pakke. Den er optimeret til kundens forsyningskæde. Den fokuserer på at beskytte produktet under transport. Der er også fokus på pakningstætheden, og der tages ergonomiske hensyn til de implicerede medarbejdere. Vi sikrer endvidere, at reolen er let at tage med fra slutdestinationen.

IDEEN

Ikke-standardiseret eller specialiseret emballage er afgørende for transporten af dele i produktionssektoren. Clip-Lok Stålrack kan anvendes i alle brancher, hvor beregningen af tidsbesparelser kan tælles i sekunder og minutter. Hastigheden af afviklingen er ligeledes afgørende for disse brancher. Den er normalt udviklet til at transportere ikke bare store, svært håndterbare og tunge, men også sensitive komponenter såsom skærme, motorer, gearkasser, forruder og rat, for at nævne nogle stykker. Her kan vores Soft-rack sørge for sikker transport af sensitive og skrøbelige reservedele af alle slags. For at spare plads bliver de individuelt tilpassede indsatser siddende i reolen under returtransporten.

QUALITY GUARANTEE

We guarantee our product against faulty workmanship from delivery of an order; any part which fails due to faulty material or faulty fabrication will be replaced free of charge.

SERVICES UNDERTAKEN

All our customers are provided with a high standard of service. We will do our best to serve you and meet your needs not only in the process, but also after delivery of our reusable, collapsible Clip-Lok Boxes. Read More.

GENERELT

Design

Clip-Lok Stålrack transporterer alle typer af komponenter til bl.a. bil- og flybranchen. Vores stålrack designes ud fra kundens konkrete ønsker og kan således laves fastmonterede, sammenklappelige eller aftagelige. Det er en effektiv og praktisk måde at opbevare, beskytte og fragte en lang række industrielle komponenter. Den bruges til at transportere dele, som flyttes internt på fabrikker eller i nogle tilfælde endda fra et kontinent til et andet.

Omkostningsreduktion på lang sigt

Clip-Lok Stålrack er specifikt bygget til at opfylde kundens krav. De optimerer fremstillingsprocesserne, forbedrer lagereffektiviteten og reducerer fragtomkostningerne. De er endvidere ergonomiske at arbejde med for de implicerede medarbejdere. Vores stålracks viser sig normalt at være omkostningsreducerende, idet de begrænser antallet af beskadigelser, som sker ved håndtering. De giver også færre omkostninger til ikke-genanvendelig emballage. Vores løsninger forbedrer produktiviteten på alle niveauer i forsyningskæden. Højere effektivitet og forbedret produktivitet gør vores kunder i stand til at reducere deres omkostninger.

INDSATSER

Pak mere effektivt

Ved at optimere emballagen sparer man plads, håndtering og logistikomkostninger hele vejen gennem forsyningskæden. Gennem årene kan vores kunder pakke mere effektivt, idet indsatserne er godt designet. Eftersom stålrack design er skræddersyet efter kundens ønsker, lever det op til deres behov og krav. Vores teknikere arbejder sammen med dig for at opfylde dine behov for sikker og rationel emballage. Ved hjælp af CATIA designer vi stålrack og indsatserne, så dine produkter får en tryg transport.

Produktsikkerhed

Indsatser er vigtige for at beskytte og stabilisere produkterne gennem hele forsyningskæden. Vi bliver ved med at udvikle kreative tilføjelser til vores udvalg af designs og materialer. Vi fremstiller vores individuelt tilpassede indsatser af en lang række forskellige materialer. Vores godt designede indsatser giver sikkerhed til produkterne og optimerer pladsudnyttelsen.

Trygt og sikkert

Tunge eller skrøbelige produkter skal pakkes rigtigt for at sikre en tryg levering. Vi tilbyder indsatser, der tager udgangspunkt i dine krav. Det beskytter produkterne mod at gå i stykker eller få ridser under transporten. For at du kan føle dig tryg ved, at Clip-Lok Stålrack møder dine høje krav, kan vi hjælpe dig med at lave en test. Kvalitetstests såsom bl.a. vejrbestandighed, vibrationer, tab af objekterne samt trykprøvning kan arrangeres. Disse tests kan foregå enten internt eller hos tredjepart.

Specifikationer

Materiale

Bygningsstål af høj kvalitet bruges til fremstillingen af Clip-Lok Stålrack. Det er en meget stærk stålkvalitet, som holder i mange år. Clip-Lok Stålracks lever op til de høje standarder, der kræves i USA og Europa.

Alle komponenter er fremstillet på egen fabrik eller af en certificeret leverandør, så de lever op til de høje standarder i Clip-Lok Stålracks kvalitetsmanual. Som et eksempel arbejder alle svejserne af Clip-Lok Stålrack ud fra de høje standarder i EN eller AWS, og de bruger matchende hjælpematerialer til svejsning af de konkrete stålkvaliteter.

Aluminium

Til letvægtsracks vil vi kunne tilbyde opbygning og svejsning i aluminium.

Rustfrit stål

Clip-Lok kan også levere stålrack i rustfrit stål. Vi har set projekter, hvor der er et behov for rustfrie materialer, såsom off-shore og fødevarebranchen.

Overfladebehandling

Vi kan tilbyde forskellige overfladebehandlinger til Clip-Lok Stålrack. Den kan fås varmgalvaniseret, elektrogalvaniseret, pulverlakeret eller vådlakeret. Det afhænger af kundernes behov og specifikationer, såsom RAL-kode etc.

Pakket fladt

Sammen kan vi designe Clip-Lok Stålracks, som kan foldes sammen og opbevares som en flad pakke. Alle komponenter fra en sammenfoldet Clip-Lok Stålrack passer ind i én kasse. Den kompakte størrelse reduceret mængden af plads, der kræves. På den måde er det muligt at returnere flere stålrack i en enkelt fragtning. Det reducerer logistikomkostningerne. De sammenfoldede stålracks optager minimal plads på lageret og reducerer således omkostningerne. Men hvis det ønskes, kan vi også designe fastmonterede eller aftagelige stålrack.

Paller

Vi designer tovejs og firevejs paller, som matcher dine behov, med eller uden gaffelgreb.

KVALITETSKONTROL

Kvalitet

Vi bliver ved med at teste Clip-Lok Stålracks, så vi kan sikre, at de lever op til vores kunders krav. Vores stålrack er stærke, stabile og af høj kvalitet. De er blevet testet grundigt af officielle testinstitutter over hele verden. De har altid opfyldt de strengeste krav.

Tests

Clip-Lok Stålrack er blevet testet og godkendt af internationalt akkrediterede emballageinstitutter. De har endvidere undergået forskellige tests ift. den høje standard, der er sat af FN. Nogle af vores stålracks er godkendt af FN til at fragte højrisikomateriale.

PROCESSEN

Analyse

For at sikre at stålracks opfylder dine krav nøjagtigt, arbejder vi sammen med dig. Vi sætter os ind i dine emballage- og transportbehov, så vi kan levere den rigtige emballageløsning. Først efter at have taget alle potentielle problemer med i betragtning leverer vi en integreret emballageløsning. Vi er altid fokuseret på formålet med stålrack. Vi forstår også vigtigheden af omkostningseffektivitet og af, at produktet skal være let at håndtere.

Prototype

Vores teknikere designer en integreret emballageløsning efter at have sat sig ind i dit emballagebehov. Dette vil leve op til dine krav om et bæredygtigt og omkostningseffektivt emballagesystem. Med hjælp fra avanceret 3D-designteknologi (CATIA) kan vi fremstille en prototype, som du får til godkendelse.

Implementering og håndtering

Vi er klar over, at det ikke kun er dig, som vores løsning skal gøre tilfreds. Det er vigtigt for os at sikre, at dine leverandører også er glade for løsningen. Som producent med mere end 30 års erfaring kan vi klare ethvert ønske. Clip-Lok Stålrack gør hele forsyningskæden tilfreds, idet de er lette at håndtere, tidsbesparende og omkostningsreducerende.

TRANSPORT

Valg af transportmetode

Lige meget hvilken transportmetode, du vælger, kan vi give dig emballageløsninger, der passer præcis til de forhold, din last kræver. Vores løsning optimerer altid transporten af varerne.

CLIP-LOK STÅLRACK APPLIKATIONER

Clip-Lok stålrack for flytank
Clip-Lok stålrack for flytank
Bussæder i Clip-Lok stålrack
Bussæder i Clip-Lok stålrack
Clip-Lok stålrack for sengebund til lastbiler
Clip-Lok stålrack for sengebund til lastbiler
Clip-Lok emballage til styrtøjer
Clip-Lok emballage til styrtøjer
Clip-Lok stålrack for dele till lastbil kabine
Clip-Lok stålrack for dele till lastbil kabine
Clip-Lok stålrack for bagrude til lastbil
Clip-Lok stålrack for bagrude til lastbil
Clip-Lok stålrack for kølerhjelm til lastbil
Clip-Lok stålrack for kølerhjelm til lastbil
Clip-Lok stålrack for bagrude
Clip-Lok stålrack for bagrude
Clip-Lok stålrack for sengebund til lastbiler
Clip-Lok stålrack for sengebund til lastbiler
Clip-Lok stålrack for sengebund til lastbiler
Clip-Lok stålrack for sengebund til lastbiler
Clip-Lok stålrack med hjul for kofangere
Clip-Lok stålrack med hjul for kofangere
Sammenklappet Clip-Lok stålrack for forruder
Sammenklappet Clip-Lok stålrack for forruder

VI TILBYDER

Kvalitetskontrol
Kvalitetskontrol
Vedligeholdelsesprogrammer
Vedligeholdelsesprogrammer
Levering af udskiftningskomponenter
Levering af udskiftningskomponenter
Eget designsteam af kvalificerede teknikere
Eget designsteam af kvalificerede teknikere
Træningsprogrammer til slutbrugere
Træningsprogrammer til slutbrugere
Professionel service efter salg
Professionel service efter salg
Fremragende produkthåndtering
Fremragende produkthåndtering

Har du brug for en BRUGERDEFINERET Løsning? Lad os hjælpe dig

EnglishEstonia