IDÉEN

Engangskasserne af krydsfiner er baseret på teknologi fra vores egenudviklede modeller, og de fremstilles efter mål til netop dine behov. De er stærkere og mere holdbare end papkasser og andre envejsløsninger. Alle komponenter kan genbruges, og for at spare omkostninger kan clipsene returneres til genbrug.

GENERAL

DESIGN

Vores genanvendelige emballager opfylder dine krav og behov i forsyningskæden. Vores mål er at optimere din emballage. Vores specialister arbejder tæt sammen med dig om at opfylde dine behov for sikker og gennemtænkt pakning. Vi bruger vores 3D-designteknologi til at sikre, at kassen og indsatserne er omkostningseffektive, og at de transporterer dine varer sikkert gennem forsyningskæden.

DUNNAGE

PAK MERE EFFEKTIVT

Når du optimerer pakningen, kan du spare omkostninger til plads, håndtering og logistik gennem hele forsyningskæden. Vi ved af erfaring, at vores kunder kan pakke mere effektivt, hvis indsatserne er designet godt og opfylder deres krav og specifikationer. Vores specialister arbejder tæt sammen med dig om at opfylde dine behov for sikker og gennemtænkt pakning. Vi designer engangskassen af krydsfiner og indsatserne ved hjælp af vores 3D-designteknologi, så dine produkter kan transporteres sikkert gennem forsyningskæden.

INDSATSER

Uanset om du vælger vores patenterede returkasse, en Clip-Lok 2P kasse eller en engangskasse, så er indsatsen af stor betydning, fordi den kan sikre økonomisk pakning med maksimal beskyttelse og stabilisering af dine produkter gennem hele forsyningskæden. Vi udvikler hele tiden kreative udvidelser af vores designs og materialer, og vi bruger et bredt udvalg af materialer til vores skræddersyede indsatser. Når du vælger en godt designet indsats, som beskytter godset, optimerer du også pladsudnyttelsen.

TRYGT OG SIKKERT

Tunge eller skrøbelige produkter, der kan ridses eller gå i stykker, skal pakkes sikkert. Vi tilbyder indsatser, der tager udgangspunkt i dine krav. For at garantere, at vores kasser opfylder dine strenge krav, kan vi hjælpe med at arrangere test af for eksempel vejrbestandighed og modstandsdygtighed over for vibrationer, fald og tryk m.m.

SPECS

MATERIALER

Clip-Lok anvender forskellige materialetyper og finish til at opfylde dine krav. Vores engangskasser af krydsfiner er tyndere end vores returkasser. De er lettere og nemmere at håndtere. Vi har også udviklet kasser af en kombination af OSB og krydsfinerplader til vores kunder. Vi tilbyder den patenterede Clip-Lok QIK Clip til at åbne og lukke kasserne på en kontrolleret måde, helt uden brug af værktøj.

  • Krydsfinermateriale 8-12 mm, FSC– eller PEFC-certificeret
  • Testet og godkendt patenteret Clip-Lok QIK Clip til sikring af OSB-kassen
CLIP-LOK QIK CLIP

Den patenterede Clip-Lok QIK Clip er fremstillet efter præcise specifikationer for at sikre, at kasserne kan åbnes og lukkes på en kontrolleret måde uden værktøj.  Det gør transportemballagen nem og effektiv.

Clip-Lok QIK Clip kan bruges til at åbne og lukke kasser flere gange gennem forsyningskæden og i tolden. Den er testet og godkendt for sin styrke og holdbarhed.

BORTSKAFFELSE

Når kassen bruges til envejstransport, kan alle dele genbruges.

QUALITY CONTROL

KVALITET

For at sikre kvaliteten af engangskasserne har vi testet, at vores kasser opfylder vores kunders behov. Clip-Lok engangskasserne er af høj kvalitet og særdeles stærke og stabile. Engangskasserne af krydsfiner er testet af officielle testinstitutter og har hver gang opfyldt de strengeste standarder.

TEST

For at kunne tilbyde sikker transport af dine produkter gennem forsyningskæden er Clip-Lok kasserne blevet testet for:

  • Vibration
  • Faldtest
  • Vejrbestandighed
  • Stød og tryk

THE PROCESS

ANALYSE

For at sikre at din kasse opfylder netop dine krav samarbejder vi med dig omkring dine særlige behov for emballering og transport. Vi ser både på problemer og nye muligheder, så vi kan levere en vellykket og integreret emballageløsning. Vi fokuserer fuldt ud på kassens formål, dens lønsomhed og nem håndtering af kassen i forsyningskæden.

PROTOTYPE

Når vi har afdækket dine emballagebehov, designer vores kompetente ingeniører en fuldt integreret emballageløsning, der opfylder alle dine krav til en bæredygtig og økonomisk emballageløsning. Takket være vores avancerede 3D-teknologi kan vi hurtigt levere en prototype, som kan testes med henblik på din godkendelse.

IMPLEMENTERING OG HÅNDTERING

Løsningen skal opfylde dine behov for sikker og økonomisk emballage, og lige vigtigt er det, at også dine kunder føler sig trygge ved løsningen. Vores verdensomspændende kundeservice er klar til at håndtere alle anmodninger. Vores mange års erfaring fortæller os, at hele logistikkæden er tilfreds med det genanvendelige Clip-Lok emballagesystem. Det er let at håndtere, det sparer tid, og det nedbringer omkostningerne.

CARGO

FRAGT

Uanset om du vælger land-, sø- eller lufttransport, så kan vi levere emballageløsninger, der optimerer transporten af netop dine varer.

KVALITETSGARANTI

Takket være vores produktgaranti bliver enhver del,
der måtte svigte på grund af materialefejl eller fremstillingsfejl, udskiftet gratis.

SE ANDRE PRODUKTER

Har du brug for en BRUGERDEFINERET Løsning? Lad os hjælpe dig

EnglishEstonia